Adresă

Str. Cornișei Nr 48B, Bl D32 Calarași

Telefon

0737 33 77 44

Mail

contact@oftavision.ro

Dr.Alina Gheorghe

Echipă medicală de la București, coordonată de dr. chirurg oftalmolog Alina Gheorghe

Dr. Alina Gheorghe este un chirurg oftalmolog de renume, cu o vastă experiență în chirurgia corneeană și transplantul de cornee. Ea este parte din echipa națională de transplant de cornee, contribuind la salvarea și îmbunătățirea vederii pacienților din întreaga țară.

Serviciile chirurgicale oferite de Dr. Alina Gheorghe sunt efectuate utilizând tehnici de ultimă generație, garantând rezultate excelente și recuperare rapidă pentru pacienți.

Excelența în oftalmologie este un proces continuu de învățare și formare. Dr. chirurg oftalmolog Alina Gheorghe face parte din prestigioasa organizație europeană EBO care evaluează oftalmologi din toată lumea și face eforturi permanente pentru inovație și standarde de excelență în acest domeniu.

Chirurgia cataractei: Dr. Alina Gheorghe efectuează diverse proceduri chirurgicale pentru tratarea cataractei, inclusiv facoemulsificare cu implant lentile monofocale, multifocale și torice. Ea abordează și cazurile traumatice, folosind tehnici precum sutura cristalinului și implantarea inelelor de tensiune, precum și pupiloplastiile.

Chirurgia corneei: Este specializată în transplantul de cornee, utilizând tehnici avansate precum transplantul lamelar posterior (DMEK) pentru distrofii corneene posterioare (Fuchs) și transplantul lamelar anterior (DALK) pentru distrofii corneene anterioare (keratoconus). De asemenea, efectuează transplant penetrant pentru cazurile post-traumă sau infecții corneene.

Intervenție crosslinking: Dr. Alina Gheorghe realizează proceduri de crosslinking corneean pentru tratarea keratoconusului și alte afecțiuni corneene degenerative.

Injecții intraoculare: Oferă tratamente intraoculare, inclusiv cu anti-VEGF și/sau corticosteroizi, pentru o gamă largă de afecțiuni retiniene, cum ar fi degenerescența maculară legată de vârstă, ocluziile venoase, retinopatia diabetică proliferativă, edemul macular diabetic și glaucomul neovascular.

Cu un angajament profund față de îngrijirea pacienților și cu o abordare personalizată pentru fiecare caz, Dr. Alina Gheorghe se asigură că pacienții săi primesc cele mai bune tratamente oftalmologice disponibile.

ECHIPA NOASTRĂ

Cunoaște medicii noștri! Echipa noastră este formată din medicii din București, cu experiență și rezultate remarcabile în domeniul oftalmologiei.

Radu Manole

Radu Manole

oftalmopediatrie

Alina Gheorghe

Alina Gheorghe

chirurg oftalmolog

Matei Moroșanu

Matei Moroșanu

oftalmologie

Rodica Dobre

Rodica Dobre

oftalmologie

Cazurile pacienților noștri

Povești care inspiră, despre recuperarea vederii, în urma intervențiilor și tratamentelor realizate de medicii din echipa noastră. 

1G8A5083
1G8A5931
1G8A5043
1G8A6354 (1)
1G8A5834 (1)
1G8A4998
1G8A6457