Adresă

Str. Cornișei Nr 48B, Bl D32 Calarași

Telefon

0737 33 77 44

Mail

contact@oftavision.ro

Tomografie

Tomografie oculară

Tomografia oculară este o investigație avansată utilizată pentru evaluarea detaliată a structurilor interne ale ochiului. La clinica noastră, utilizăm tehnologia de ultimă generație pentru a efectua tomografii oculare precise și fiabile, care oferă informații esențiale pentru diagnostic și tratament.

Tomografia oculară ne permite să vizualizăm cu acuratețe structurile interne ale ochiului, inclusiv retina, nervul optic, corneea și alte zone importante. Acest lucru ne ajută să identificăm și să evaluăm afecțiunile oculare, cum ar fi degenerescența maculară, glaucomul, edemul macular, distrofiile corneene și multe altele.

Investigația este nedureroasă și non-invazivă și poate fi efectuată rapid și eficient în cadrul unei consultații oftalmologice. Rezultatele tomografiei oculare ne ajută să stabilim un diagnostic precis și să elaborăm un plan de tratament personalizat pentru fiecare pacient.

Urmărește video-ul realizat de dr. Gheorghe despre cum se realizează această investigație extrem de importantă în diagnosticare.