Adresă

Str. Cornișei Nr 48B, Bl D32 Calarași

Telefon

0737 33 77 44

Mail

contact@oftavision.ro

Servicii

Consultații oftalmologice

Pentru a menține o bună sănătate a ochilor, este esențial să vă programați pentru consultații oftalmologice regulate. La clinica noastră, oferim consultații complete și personalizate pentru fiecare pacient, pentru a depista și trata orice problemă oculară în stadii incipiente.

Medicul va discuta cu dvs. despre istoricul medical și oftalmologic, simptomele actuale și alte aspecte relevante pentru sănătatea ochilor.

Medicul va examina aspectul exterior al ochilor și pleoapelor pentru a depista eventuale anomalii.

Această evaluare ajută la determinarea dioptriilor necesare pentru ochelari sau lentile de contact.

Verificarea clarității vederii cu și fără corecție optică.

Examinarea mișcărilor ochilor pentru a detecta anomalii în controlul musculaturii oculare.

Medicul va examina fundul de ochi folosind o lentilă specială și o lumină puternică pentru a evalua retina și nervul optic.

Evaluarea presiunii intraoculare, care este importantă în diagnosticul și gestionarea glaucomului.

Medicul va discuta cu dvs. rezultatele examenului și vă va oferi recomandări pentru tratament sau alte investigații suplimentare, dacă este necesar.

Consult în vederea transplantului de cornee ​

Înainte de a efectua un transplant de cornee, este esențial să aveți o consultare detaliată și exhaustivă pentru a evalua starea dumneavoastră oculară și pentru a determina dacă sunteți candidatul potrivit pentru această procedură chirurgicală.

În cadrul consultației pentru transplantul de cornee, veți fi întâmpinat de echipa noastră de experți oftalmologi, condusă de chirurg Alina Gheorghe, care are o vastă experiență în chirurgia corneană.

Consultația va implica o serie de teste și evaluări pentru a determina starea exactă a corneei dumneavoastră, precum și eventualele afecțiuni asociate care ar putea influența rezultatul transplantului. Vom discuta împreună istoricul medical și orice preocupări sau întrebări pe care le aveți despre procedură.

Investigații oftalmologice

Pentru diagnosticul și managementul adecvat al problemelor oculare, investigațiile oftalmologice sunt esențiale. La clinica noastră, utilizăm tehnologii de ultimă generație și oferim o gamă largă de investigații pentru a evalua sănătatea ochilor și pentru a identifica orice afecțiune sau modificare a vederii.

Investigațiile pe care le oferim includ:

O metodă non-invazivă de imagistică care oferă detalii de înaltă rezoluție despre structurile ochiului, inclusiv retină, nervul optic și cornee.

O evaluare a câmpului vizual care ajută la detectarea și monitorizarea afecțiunilor cum ar fi glaucomul și alte tulburări neurologice.

Măsurători precise ale corneei și evaluarea aberațiilor optice pentru planificarea chirurgicală și ajustarea corecției optice.

O tehnică imagistică care permite evaluarea structurilor oculare și orbitale în profunzime.

Oftalmopediatrie

Înțelegem cât de important este să îngrijim sănătatea ochilor celor mici.
De aceea, la clinica noastră, oferim servicii specializate de oftalmopediatrie pentru copiii de toate vârstele.

Consultațiile oftalmopediatrice includ evaluarea detaliată a vederii și sănătății ochilor, utilizând tehnici și instrumente adaptate nevoilor specifice ale copiilor. Aceste consultații sunt esențiale pentru depistarea timpurie a oricăror probleme de vedere sau afecțiuni oculare și pentru a interveni cât mai devreme posibil în tratament.

Medicii noștri oftalmologi pediatri sunt special pregătiți pentru a comunica și a lucra cu copiii, creând un mediu confortabil și plăcut pentru evaluare și tratament. Fie că este vorba de depistarea ambliopiei (ochiul leneș), strabismului sau altor afecțiuni oculare, suntem aici pentru a oferi cea mai bună îngrijire ochilor copiilor dvs.
poza aici

Tomografie oculară

Tomografia oculară este o investigație avansată utilizată pentru evaluarea detaliată a structurilor interne ale ochiului. La clinica noastră, utilizăm tehnologia de ultimă generație pentru a efectua tomografii oculare precise și fiabile, care oferă informații esențiale pentru diagnostic și tratament.

Tomografia oculară ne permite să vizualizăm cu acuratețe structurile interne ale ochiului, inclusiv retina, nervul optic, corneea și alte zone importante. Acest lucru ne ajută să identificăm și să evaluăm afecțiunile oculare, cum ar fi degenerescența maculară, glaucomul, edemul macular, distrofiile corneene și multe altele.

Investigația este nedureroasă și non-invazivă și poate fi efectuată rapid și eficient în cadrul unei consultații oftalmologice. Rezultatele tomografiei oculare ne ajută să stabilim un diagnostic precis și să elaborăm un plan de tratament personalizat pentru fiecare pacient.

Urmărește video-ul realizat de dr. Gheorghe despre cum se realizează această investigație extrem de importantă în diagnosticare.