Adresă

Str. Cornișei Nr 48B, Bl D32 Calarași

Telefon

0737 33 77 44

Mail

contact@oftavision.ro

Ochelari

În cadrul OftaVision, ne dorim să vă oferim servicii complete de optică medicală pentru a vă satisface toate nevoile legate de vedere. Indiferent dacă aveți nevoie de ochelari de vedere, ochelari de soare sau lentile de contact de ultimă generație, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluția perfectă pentru dumneavoastră. Magazinul nostru de optică, situat la parterul clinicii, este specializat în furnizarea unei game variate de rame de ochelari și ochelari de soare, selectate cu atenție pentru a vă oferi calitate și confort maxim.

Ochelarii nu sunt doar un instrument optic, ci și un accesoriu important ce poate reflecta stilul și personalitatea fiecăruia. De aceea, opticienii noștri sunt întotdeauna pregătiți să vă ofere sfaturi personalizate și să vă ajute să faceți cea mai bună alegere în funcție de configurația feței, culoarea pielii și a părului, precum și culoarea ochilor dumneavoastră. Cu o selecție vastă de peste 500 de modele de rame, suntem siguri că veți găsi exact ceea ce căutați pentru a vă completa look-ul și a vă asigura confortul vizual.

Programați o consultație astăzi și lăsați echipa noastră de opticieni să vă ofere sfaturi și să vă explice fiecare tip de lentilă potrivită nevoilor dumneavoastră vizuale. Avem la dispoziție tehnologie ultramodernă pentru prelucrarea lentilelor, asigurându-ne că montajul ochelarilor se realizează cu precizie și rapiditate, direct în magazinul nostru de optică. Alegeți calitatea și profesionalismul alături de OftaVision pentru o experiență optică completă și satisfăcătoare!